Recenze Philips Venkovní svítidlo s čidlem 16411/47/16

  • Philips Venkovní svítidlo s čidlem 16411/47/16 Venkovní
Cena produktu
2 055 Kč
Doručení
Skladem 20.10.2019
Doprava a poštovné
Info v obchodu
Zobrazit v e-shopu » MALL.CZ

Specifikace a popis

Venkovní svítidlo řady myGarden 16411/47/16 s čidlem je vysoce odolné a má dlouhou životnost. Navrženo a vyrobeno z materiálů špičkové kvality. Svítidlo je odolné proti vodě podle standardu IP.... Zobrazit všechny informace o produktu >>>

Hodnocené zboží Philips Venkovní svítidlo s čidlem 16411/47/16 se prodává běžně v e-shopech za cenu 2 055 Kč. Podívejte se do obchodu na podrobnější a přesnější informace o nabízeném artiklu.


Recenze produktu

Výrobek má od zákazníků udělené hodnocení 4 hvězdy. Celkem bylo uděleno 94 komentářů.


Parametry recenzovaného zboží:
- populární dodavatel a výrobce Philips
- označneí výrobku EAN a produktový ID kód 556309
- zařazeno v kategorii Venkovní
v e-shopu

Již si nemusíte klást otázku zda je produkt vyhovující. Vše se dočtete v recenzích a hodnocení od zákazníků.

Zobrazit nejlevnější cenu na Heurece >>>

Heureka Heuréka recenze Philips Venkovní svítidlo s čidlem 16411/47/16

Podívejte se na doporučení a skutečné komentáře a názory od zákazníků, kteří produkt již zakoupili. Přímo na porovnávači cen heureka.cz, kteří produkt již vlastní a zdíleli zkušenosti se doszvíte více.

Na portále si můžete i přehledně najít Philips Venkovní svítidlo s čidlem 16411/47/16 srovnat a vyfiltrovat. Můžete si vybrat místo vyzvednutí. Porovnejte si ceny z více obchodů jako např. MALL.CZ s dopravou - Info v obchodu. Zobrazit zboží na Heurece.



Zbozi Zákaznické zkušenosti Philips Venkovní svítidlo s čidlem 16411/47/16 na srovnávači zbozi.cz

Porovnávač cen od české jendičky Seznamu - zbozi.cz pomáhá zákazníkům vybrat ty nejlepší produkty za dostupnou cenu. V kategorii Venkovní můžete najít inspiraci i vy.
Přečtěte si názory a komentáře návštěvníků co již nakupovali od tohoto spolehlivého výrobce Philips.


Sdílet na Facebooku

Doplňkové informace k Philips Venkovní svítidlo s čidlem 16411/47/16

- u toho obchodníka MALL.CZ již nakoupilo spousty spokojených zákazníků produkty od této fajn značky Philips ;)
- v odkazu výše na Heuréku, naleznete velké množství pozitivních recenzí a může vám to pomoci s rozhodování, jaký produkt si vybrat


Další oblíbené mezi uživateli
Zobrazit další Venkovní

Další podobné kousky z této kategorie: